Gość daniowrc Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów, pisze na forum nissana ponieważ większość tych aut posiada to coś co bym chciał uzyskać. A mianowicie posiadam Subaru Imprezę i chciałbym uzyskać dzwięk jaki wydobywa się z okolic filtra powietrza, czyli takie trzepotanie, coś w stylu zaworu upustowego. Odłączyłem zawur upustowy, zaślepiłem i dzwięk jest, ale dość słabo go słychać, jak zrobić żeby był bardziej wyrazisty i głośniejszy. Filtr powietrza jest stożkowy, ale dolot jest fabryczny z przepływomierzem. Chodzi mi o coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 z tego co czytałem to te filtry słabo filtrują ,,,to raz ,, i generalnie mi sie wydaje że filtr przytłumia ja bym kombinował z wiekszym filtrem ,,,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukaniopl Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wieksze cisnienie ladowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.