rradian Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam, Chcę przetobić tylne światła w moim Y60 tzn przenieść ze zderzaka na góre tam gdzie przeciwmgielne. Powiedźcie mi proszę jak jest z instalacją czy trzba ciągnąć z dołu przewody czy złoczki pod przeciwgielnych sa przygotowana pod lampy trójżarówkowe? Pozdr-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekD Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Po co przerabiać, kup nowe Safari, tanie jak barszcz. Zobacz: http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/123/726.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 BartekD o tym własnie myśle chce kupić gotową, ale jak jest z przyłączem czy tam jest wszystko gotowe do takiej lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Też kurde muszę to zrobić, bo moje lampy w tylnym zderzaku trzymają się tylko dzięki zastygłemu błotku i trytytkom, aż dziw że działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja chce zmienic poniewaz mi wiecznie szkła pekają jak cofam w rowach, ostatnio przy tych mrozach oba potłukłem. Wiem ze japończyki pod względem instalacji elektrycznej są swietnie przygotowane. i dlatego zastanawiam się czy pod dużym klszem jest złączka na trójżarówkową lampę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekD Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Musisz kable z kostką idące do zderzaka fabrycznego przeciągnąć na górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ok dzieki o to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.