Gość Raadek1990 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam postanowiłem zmienić samochód i rozważam kupno primery szukam coś około 2000r 2.0L 140KM na co powinienem zwrocic uwage przy ogladaniu auta,co sie lubi zepsuc?? ten silnik jest bardzo awaryjny ?? nie wiem czy sa rozne wersje jesli tak to z jakim oznaczeniem najlepiej szukac ?? czy ten silnik dobrze znosi lpg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99-chcesz-kupic-primere-p10-p11-p12-zapytaj-tu-i-tylko-tutaj/page__fromsearch__1 w tym temacie masz dużo na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raadek1990 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dzieki cos tam niby jest ale raczej bez odpowiedzi na moje pytania ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAX85 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Primera ze 140 konnym silnikiem to dobre autko i z LPG nie ma problemów jeśli jest dobrze założona instalacja. W kraju jest niewielki wybór aut z tym silnikiem. Najważniejsze przy zakupie to dowiedzieć się wszystkiego o samochodzie od poprzedniego właściciela, rozpytać o szczegóły, a nawet zadawać głupie pytania na które znamy odpowiedzi żeby sprawdzić czy poprzedni właściciel nas niekręci. Można sprawdzić stan podwozia i zawieszenie na jakieś stacji kontroli, żebyśmy wiedzieli kiedy ewentualnie czekają nas jakieś wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raadek1990 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no właśnie z tym dobrze założonym trzeba szukać sąsiad kupil w samej PB to jak mu założyli gaz ciężko było ten samochód do 100km/h rozpędzić ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAX85 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Dlatego zawsze kontroluje się samochód robiąc jazdę testową przynajmniej ze 2-3km i wtedy może coś "wyjść". Nawet właściciel może nie wiedzieć wszystkiego o swoim aucie. Zawsze kupując auto z drugiej ręki ryzykujesz, dlatego nigdy samemu się nie kupuje auta tylko z kimś kto się zna na ten temat, żeby ograniczyć ryzyko. Pozdrawiam. Edytowane 16 Lutego 2012 przez DAX85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raadek1990 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dzis sprzedalem swoj dupowoz teraz pozostało wyczekiwać aż sie cos trafi obawiam sie dostepnosci czesci do tego 2.0L 140km bo na allegro naprawde ich malo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 silniki są skrzynie są ... wachacze też robią od 90 roku ,,,P10 zawiecha to prawie to samo ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raadek1990 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 a to luz w necie znalzlem info ze te 140km sa najlepsze i najmniej awaryjne a co z tymi 130KM ?? bo taki mam nawet w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Zwróć uwagę na korozję - dolne ranty drzwi oraz przednie kielichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 a jakie koszty naprawy tych kielichów ,mi nieżle gniją, primerka chyba do sprzedaźy będzie, potrzebuję coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie mam pojęcia jakie mogą być koszty, na wiosnę chyba musze znaleźć jakiegoś blacharza i usunąć tą rdze z kielicha mocniej gnije ten z lewej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi