Gość semimatt Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czy ktos z lublina ma interface elm327 ? kupiłem jeden na allegro ale rozłączał sie to odesłałem, mam teraz drugi przewód... ale tez cos nie łączy, nie chce kupować innego gdyż podejrzewam ze problem może lezec po stronie auta, jesli ktos z forumowiczów ma i mogłbym sie podpiąc do czyjegos na chwile i sprawdzić czy działa to byłoby super. Problem: Auto - almera n16 1.5 z gazem, pali po miescie minimum 12L benzyny (boli).. gazu 14. nie wiem ile auto paliło przed założeniem instalacji ale podejrzewam, ze mogło byc cos przy zakładaniu skopane i teraz sie nie mozna dodatkowo połaczyć z ECU (PCMscan +elm327 łączy sie na chwile i zaraz rozłącza, podobnie ScanMaster - probowałem tez DDT2000 ale ten chyba w ogole nie widzi kabla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 DDT2000 nie jest pod elma, jakie masz ustawienia USB?? rozglądałeś się trochę po tematach?? było i o ustawieniach i scriny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość semimatt Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 DDT2000 nie jest pod elma, jakie masz ustawienia USB?? rozglądałeś się trochę po tematach?? było i o ustawieniach i scriny robiłem dokładnie tak jak na forum.. moze przewód zły... w kazdym razie odeslałem korzystając z 10 dni wypowiedzenia umowy. ale problem z autem pozostaje. ps, lol.. widze ze tobie honda 3,5 bierze tyle gazu co mi nissan 1,5 gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 widze ze tobie honda 3,5 bierze tyle gazu co mi nissan 1,5 gratuluje spokojnie, dopiero się buduje statystyka, ale w trasie około 14-15L/100 w miescie około 20L/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.