Gość maczet Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czy elementy pokazane na zdjeciach powinne byc podswietlane ?? Niechciałbym rozbierać połowy auta niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gm20 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W moim nic sie tam nie swieci - przynajmniej nic takiego nie zaobserwowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 u mnie to samo nic sie nie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Napis AUTO na przycisku jest podswietlany, reszta "ciemna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dokadnie przycisk AUTO podświetlony, a na drugim zdjeciu nissan wkładał oczywiście za opłatą jakiś mały wyświetlaczyk do sterowania klimą itd nad regulacją pozycji świateł, ale u ciebie tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Co wkładał? Tam jest miejsce na włącznik podgrzewanych foteli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csm Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja tam mam przycisk od ESP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 skawin - przyciski do podgrzewania foteli to z reguły, są w tunelu środkowym. Natomiast przy regulacji świateł jest miejsce na ESP, lub tak jak później w Tino - regulacja lusterek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sugarray Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 u mnie tylko Auto sie swieci i zamiast zaslepki mam regulacje lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Sorry za wprowadzenie w błąd. Uściślijmy więc. Koło ręcznego znajduje się włacznik centralnego zamka w wersji z szybami na korby i prawdopodobnie włacznik ogrzewania siedzeń, koło regulacji lusterek jest włącznik zmywacza reflektorów. Oczywiście w wersji przed FL. Tak prawi instrukcja obsługi. Edytowane 17 Lutego 2012 przez buladag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) U mnie jak pisałem jest zamontowany checkTemp2 - szukałem gdzieś zdjęcia bo nawet zamieszczalem na forum coś takiego jak tu http://www.conrad.pl...A_17271_0312028 Edytowane 18 Lutego 2012 przez skawin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 To jest już "bajer" kupowany przez użytkownika i przypuszczam, że nie był montowany fabrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 nie nie fabrycznie napewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Chyba mozna zamknąć dyskusję, bo nowy kolega maczet się nie odzywa i chyba wszystko już wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 ok wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi