Gość Mat-e88 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam mam pewien problem w moim nismo, podłączałem nowe radio i zrobiło mi zwarcie teraz nie działają mi zegary i lampki wewnątrz sprawdzałem bezpieczniki pod kierownicą i koło akumulatra, jeden był spalony więc go wymieniłem ale problem nie znikł. Czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 sprawdż jeszcze czy masz postojowe, bezpiecznik tail czy jakoś tak. może wyglądać na dobry, ale dla pewności wymień na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mat-e88 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 sprawdż jeszcze czy masz postojowe, bezpiecznik tail czy jakoś tak. może wyglądać na dobry, ale dla pewności wymień na inny. dzięki sprawdzę i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ja mam dokładnie ten sam problem! http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81944-p11-nie-dzialaja-wskazniki-radio/ u mnie jeszcze cały czas pali bezpiecznik oświetlenia wnętrza:/ daj prosze znać co sprawdziłes, co ustaliłeś, pozwoli to na nie dublowaniu roboty. Ale kurde, co ma radio do zegarów i oświetlenia wnętrza ? to jest jakoś na tym samym przekaźniku?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.