tomoakatomi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam, Mam francuska nawigacje/komputer pokladowy. Brakuje plyty.. ale i tak przydala by mi sie pomoc w zmianie na angielski. Ktos z was wie jak to zrobic i gdzie dostac plyte? (ps po wlaczeniu silnika mam tylko wylacznie napis nissan i tyle, pilot nie odpala) czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Hmm, powinien zgłosić brak DVD... Próbowałeś włożyć jakąkolwiek płytę? Krążkiem Navteq mogę się podzielić. Nie chce się "kręcić" poprawnie w amerykańskim czytniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zadnej plyty nie wkladalem a takze tam nie ma wewnatrz. Skad jestes ? Bywasz czasem w warszawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Sprawdź czy masz czytnik CD czy DVD, jak CD to nieciekawie roczniki 04 i wcześniej miały cd, w 05 lub 06 weszły dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 chyba cd w takim ukladzie, zatem co zrobic z tym fantem :S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Bywasz czasem w warszawie ? Cały czas. Zerknij czy na czytniku masz napisane CD, czy DVD. chyba cd w takim ukladzie, zatem co zrobic z tym fantem :S? Możesz spróbować tego ale nie gwarantuję, że zadziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.