Gość Lukasina Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam -mam problem dot. Atleona którego niedawno nabyłem -otóż nigdzie nie ma możliwości diagonstyki tego pojazdu.Jest to silnik 4.0l i nawet w Volvo Polska nie mają interfejscu-czy jest ktos w stanie mi pomóc?. W załączniku zdjecie kostki do diagnostyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpeedRabbit Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dzwoniłeś do Sochaczewa lub Płocka ??? Tam mają serwis naszych wynalazków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasina Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie moge znaleźć nigdzie w necie namariu do nissana w sochaczewie- też masz takie wejście na komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpeedRabbit Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Szukaj Volvo Polska a nie Nissan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasina Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Byłem w volvo polska w nadarzynie i pierwszy raz widzieli takie wejście do diagnostyki i że oni robią głównie cabstary ma ktoś z Was jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prezestk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam, Panowie zakupiłem nissana atleona 2007 r 3.0 150km i co się okazuje, jest problem z diagnostyką mam diagnoskop TXT z texy i okazuje się że tym sprzętem się z atleonem chyba nie połączę, przynajmniej wybierając w diagnostyce pozycje atleon. Może ktoś się orientuje czy przypadkiem łącząc się przez Renault Maxity (silniki są takie same) połączymy się z centralką a nissanie, ja próbowałem kombinować, ale już mnie krew zalewa jak sobie pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inginio Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 w płocku nic nie mają do diagnostyki. Mam tu znajomych na serwisie. 10Km od płocka jest człowiek który ma komputer do tego.Ile wam pali te auto ? Mój 4.0 z ładunkiem 4tony 17-19 i to chyba dużo za dużo jest.Czekam na waszą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.