Gość Xeor Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witajcie, Dziś się udaję do mechanika z moją almerką 96r, 2.0 D, podjechałem pod pracę wszystko było ok, ale wieczorem już jej odpalić nie mogłem, rozrusznik kręci ale nie zapala. Na drugi dzień miałem byc holowany do mechanika, na ciągu spróbowałem go odpalić i poszło bez problemu, potem od razu go zatrzymałem, zgasiłem i spróbowałem odpalić i też się udało, zrobiłem 2km, rozgrząłem silnik, odpalała bez problemu, no to mówię mechanik nie potrzebny, może zamoczyłem kable czy świece, bo mokro było, ale wczoraj wieczorem próbuję odpalić i znowu nic. Chciałbym się dowiedzieć czego mogę się spodziewać, jakie mogą być koszty naprawy, czy może to być wina nie wymianego przez dłuższy czas filtru paliwa? Podejrzenie świece, naprawa trwa, ale gdyby to były świece jest mozliwość że po pierwszym popychu już normalnie odpala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malyzck Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 mam ten sam problem czytaj tematy: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81953-n15-20-d-nie-odpala-po-nocy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xeor Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Czytałem, facet do mnie zadzwonił, powiedział że problem z elektryką, prąd do świec nie dochodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.