Guma88 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam. Biorę się za renowację dziadka z 86r. i chcę obniżyć mu trochę przód. Co radzicie z tym zrobic? Myślałem o wymianie sprężyn na trochę niższe, ale niewiem z czego podejdą. Jest też ewentualność ucięcia np jednego zwoju, ale czy nie straci w tedy charakterystyki? Czy ktoś już drążył ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jedni obcinają zwoje inni spinaja zwoje opaskami no nie jest to zgodne z techniką tuningu ale zawsze po taniości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 jeśli znajdę to podeślę Ci zdjęcie "szerokiego" zderzaka od mojej B11-stki z dziurami na halogeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.