misiek.n Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam! Jestem nowym użytkownikiem qashqaia z 2008r.i niestety nie mam polskiej instrukcji obsługi. Proszę o pomoc jak działa komputer ponieważ nie wiem co oznaczają poszczególne opcje: 1. A przejechane kilometry, 2. B przejechane kilometry, 3. ? 4. średnie spalanie, 5. ? 6. ? Z góry dzięki za pomoc:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak na szybko z pamięci: średnia prędkość zasięg do końca baku czas od ostatniej kasacji licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jest jeszcze ilosc godzin jazdy samochodem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jest jeszcze ilosc godzin jazdy samochodem . faktycznie jest, ale licznik "przekręca się" po 100 godzinach. Szkoda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianb Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, Mam pytanie, piszecie o pozycji na liczniku "zasięg na baku", u mnie w tym miejscu wyswietla sie ilosc przejechanych kilometrów na baku( znaczek dystrybutora ) kilometry przyrastaja o przejechane kilometry. Czy można jakoś ustawić w tym miejscu zasięg na baku? QQ+2 09 przed FL Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek82 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Damiand nic nie trzeba ustawiać jest to jedna z funkcji komputera, zmieniająć przyciskiem dojdziesz do info zasięg na baku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianb Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Damiand nic nie trzeba ustawiać jest to jedna z funkcji komputera, zmieniająć przyciskiem dojdziesz do info zasięg na baku. No właśnie że nie znajduje, było 130 i migała rezerwa, po zatankowaniu, gdzieś 75% baku pokazywał mi 130km, teraz mam 300 i rośnie. Wcześniej skasowałem wszystkie pozostałe liczniki, tylko ten był > 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.