Gość ozzie Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 witam pierwsze moje pytanie to czy warto usunąć drugie to czy można usunąć filtr DPF trzecie czy jest na to jakiś sposób żeby z torbami pod most nie pójść chodzi mi o X_TRAIL T31 z góry dzękuje za wyczerpujące odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 przeniosłem, czytamy nazwy działów zanim coś napiszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ozzie Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jestem świeży sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jestem świeży sorry Jest na tym forum i nie tylko sporo o DPF/FAP . Poszukaj ,poczytaj a wnioski i ostateczna decyzje musisz podjac sam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.