monikapiotra Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam ciepło. Mam problem, kiedy kręcę gwałtownie kierownicą to na wyświetlaczu same zmieniają się informacje. Dzieje sie to tylko kiedy mam włączone światła. Samochód ma sterowanie w kierownicy. p12 2.2 dci 2004r Proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Robi ci się tak tylko jak jest zimno? Sprawdź czy wcisnięcie przycisku ze słuchawką na kole kierownicy pomaga. Nie naprawia userki ale pozwala ja obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam ciepło. Mam problem, kiedy kręcę gwałtownie kierownicą to na wyświetlaczu same zmieniają się informacje. Dzieje sie to tylko kiedy mam włączone światła. Samochód ma sterowanie w kierownicy. p12 2.2 dci 2004r Proszę o poradę jak to mowia w eleganckim swiecie-TTTM. ja pare razy malo nie ogluchlem,gdy podczas skrecania radio poglosnilo sie na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monikapiotra Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Co może być przyczyną tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Nie jeden szukał na to odpowiedzi ale zasadniczo to wilgoć która dostaje się tam i zwiera ścieżki na taśmie w kierownicy gdy samochód stoi na dworze a jak sie rozgrzeję wnętrze samochodu to mu przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.