wlad69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 witam! mam instrukcje sciagnieta z tego forum,ale jest ona do modelu przed liftem i tam tej kontrolki nie ma.wiec prosba do posiadaczy primki po lifcie-co oznacza kontrolka w postaci ludzika[na dole pomiedzy kontrolka paliwa a obrotomierzem].u mnie ona podczas grzania swiec kilka razy mrugnie a potem gasnie.z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak dla mnie to kontrolka niezapiętych pasów, przy predkości powiedzmy 30 km/h powinno piszczeć (pikać) taka przypominajka o bezpieczenswie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak dla mnie to kontrolka niezapiętych pasów, przy predkości powiedzmy 30 km/h powinno piszczeć (pikać) taka przypominajka o bezpieczenswie raczej nie-gasnie bez wzgledu czy pasy sa zapiete czy nie. kontrolka od pasow wyswietla sie na monitorze i faktycznie daje po uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 To jest lampka od blokady tylnych drzwi aby nie otworzyć ich od środka. Działa tylko z wybranymi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 To jest lampka od blokady tylnych drzwi aby nie otworzyć ich od środka. Działa tylko z wybranymi modelami. dzieki-nigdy bym na to nie wpadl.jakos kontrolka za chiny nie nawiazuje do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 takie kontrolki tylko w anglikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.