Witos1962 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Głośne otwieranie tylnych drzwi z pilota--- cz wszyscy tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik22 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 najprawdopodobniej padły ci siłowniki a dokładnie takie zębatki sie starły. nic innego nie zostaje jak wymiana na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Może to taki znak, jak za drugim razem naciśniesz otwieranie. U mnie natomiast głośno słychać klapę bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Głośne otwieranie tylnych drzwi z pilota--- cz wszyscy tak macie? Gośne to pojęcie wzgledne.... dla ciebie głosne, dla kogoś normalne a dla kogoś innego ciche, one poprostu tak sie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witos1962 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Gośne to pojęcie wzgledne.... dla ciebie głosne, dla kogoś normalne a dla kogoś innego ciche, one poprostu tak sie otwierają Do dzisial to drzwi od kierowcy to tylko tak ,,pykały" przy otwieraniu. A teraz to jusz wszystkie tak świszczą przy otwieraniu z pilota. ......i to ma być NISSAN? ...tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nissan by Renault from UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 mi sie glosno otwierały drzwi prawe przednie i tak z 2 lata w koncu bez innych objawow juz nie moglem zamknac auta - tylko wymiana zamka mnie uratowala:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witos 1962 jak najszybciej wymieniaj zamki bo któregoś dnia albo nie otworzysz lub nie zamkniesz samochodu. W zamkach poszły tryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik22 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 nie tak szybko. ja jeździłem tak około roku. prawe przednie otwierały cicho a zamykały głośno a lewe przednie otwierały głośno a zamykały cicho. zamki są nierozbieralne. nie da sie nasmarować. kupujesz nowe/używane i zakładasz. uważaj tylko na anglików!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zamek da się rozebrać i ja tak robiłem. Jak kupiłem to okazał się inny i musiałem przełożyć środek, a mianowicie część uszkodzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 hmm ja widzialem ze zamki sa w plastikach znitowane na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 To chyba nie w primerze. Wszystkie zamki są zaginane i można je rozebrać. Jest tylko problem z zaczepieniem linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi