Gość tomix77 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam, nissan almera II 2002 rok Mój nissan wyposazony jest w włoską instalację gazową sekwencyjną Tartarini. Problem z nią jest taki, że jak przytrzymam pedał gazu dłużej na obrotach - czyli normalna jazda autem, to rozłącza gaz i przełącza na benzyne, nie ma reguły czy to jest 2 czy 3 tys obrotów. Jaka to może byc przyczyna? co jest nie tak ? może ktoś wie coś na ten temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 mogą występować jakieś błędy np wtrysków ,,, ile masz przejechane i jak to wygląda pod maską ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Sprawdź elektronikę, może jakiś drobny element. Mi kiedyś wywaliło bramkę, naprawa kosztowała kilka złotych - choć w serwisie powiedzieli, że padł cały komputer i miało być kilkaset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ja podejrzewam zanik cisnienia np na wtryskach o ile to sekwencja bo nic nie piszesz na ten temat. Mozliwe ze reduktor juz sie konczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.