Myrek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam Zmieniam sobie płyn w chłodnicy i doszedłem do etapu odpowietrzenia. Gdzie jest jakaś śrubka, którą się to robi? Znalazłem taką przy pompie, odkręciłem ją i zaczęło się sączyć, ale nie wiem czy to ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wk44 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 pod aparatem zapłonowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 na wyjsciu z nagrzewnicy-trójnik na przewodzie zaslepiony kapturkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makalele Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 z tego co wyczytałem w ksiażce nic nie trzeba odkręcać w modelu od 91r tylko zablokować drucikiem w kształcie litery "U" zaworek odpowietrzający w korku chłodnicy i troche pogazować i niby ma się odpowietrzyć? robił tak ktoś? i lepiej działa wtedy ogrzewanie bo u mnie ledwo co grzeje i słychać bulgotanie w nagrzewnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diabeł Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no jak tak robilem jak piszesz z ytm drucikiem,ale dalej jest tak jak zgasze to cos bulgota :diabel: a moze trzeba dolaczyc waz od nazewnicy i wtedy odpowietrzac :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makalele Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja włożyłem ten drucik pod zaworek w korku od chłodnicy i tak przejechałem sie kawałek, no i niby nie bulgota juz w nagrzewnicy ale w zbiorniczku wyrównawczym zrobiło si,ę wiecej płynu niż przed odpowietrzaniem, a powinno być chyba odwrotnie skoro miał wypełnić miejsca gdzie jest powietrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.