zwig Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 wymieniałem żarówkę świateł mijajania jak ją wyciągnełem to wpadła mi do środka lampy osłona zarówki. Nie wiem jak ją teraz założyć. Myślę że muszę zdjąć lampę i szkło ale nie wiem jak to zrobić. Bardzo proszę o pomoc jmoże ktos juz miał taki przypadek i podzieli sie doświadczeniem jak go usunąć. zauważyłem że to forum nie jest zbyt solidarne i poradziłem sobie sam. Znalazłem książkę sam naprawiam Nissana Primera P12 jest tam ładnie wszystko opisane fakt musiałem wszystko przetłumaczyć kosztowało to dużo czasu. Ok dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No to na potem po zdjeciu osłon i spinek plastikowych odkrecamy śrubki z góry a potem zaczynamy zabawe z nadkolami i zderzakiem poluzować wszystkie spinki nadkola z przodu i zderzaka od góry dokładnie w dolnym zewnętrznym L/P rogu lampy jest śrubka nasadka 10 i tam trzeba celować na 4 ręce i mamy lampe na wierzchu acha na poczatku odłączyć kabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.