Gość P11Grzesiek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) witam wie ktoś może gdzie dostane taką żaroweczke do licznika a kąkretnie do podświetlenia w zegarze kilometrów,godziny,przebiegu to jest primera po lifcie p11 z tymi nowszymi licznikami dołaczam zdjecie zarówki Edytowane 4 Marca 2012 przez P11Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 w każdym elektronicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P11Grzesiek Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 niestety niema .. sa tylko do tych oprawek a ja potrzebuje z oprawkami tymi niebieskimi... jezdziłem po całym szczecinie gdzie sa elektroniczne i niema dostałem tylko same zaróweczki a oprawek niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochen1977 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Polecam tą stronkę http://e-lunar.pl/12V-k121-0--default.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P11Grzesiek Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Polecam tą stronkę http://e-lunar.pl/12...0--default.html Dziękuje niestety niema Ps. ta zaróweczka może być biała lub niebieska.. Edytowane 5 Marca 2012 przez P11Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to w sklepie elektronicznym mają takie nakładki gumowe na żarówki (mikro żarówki) w różnych kolorach i średnicach. PS. a po co Ci niebieskie oprawki ? Chyba nie zrozumiałem pytasz o żarówki czy oprawki ? Edytowane 6 Marca 2012 przez dawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P11Grzesiek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 o komplet najlepiej bo tych oprawek niemam 2 zgubiłem i mam 1 a potrzebuje 3 szt z zaróweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniutek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 witaj kolego na allegro poszukaj groszowe sprawy kiedys szukalem i wiem ze sa napewno zarowki z plastykami (obudowa ) jaki chcesz kolor od przezroczystych do niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P11Grzesiek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 siedziałem ponad 3h i nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 i co udało ci się znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dodam, że w ASO 16zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek48pd Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 oprawki jak rowniez zarowki kupisz na Mazowieckiej 14 w Szczecinie (oprawka 2zl) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiana Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) wyjmij z podswietlenia bagażnika to chyba sa żarówki w5w jak dobrze pamietam ja tak zrobilem problemem jest włożenie jej w zegary teraz chce wymienic na niebieskie diody Edytowane 27 Października 2012 przez Kiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi