Gość longford Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, jestem tutaj nowy wiec badzcie wyrozumiali... Mam navare z 2003 roku 2,5 D z napedem na cztery kola i chcialbym wymienic tarcze hamulcowe. Czy da sie to zrobic bez wyjecia piasty? Jesli tak to prosze o instrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tarcze jak i bębny są zawsze na piaście i nie potrzeba demontować piast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longford Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie bede cie kolego wyprowadzal z bledu.... Moze w twoim Tino tak jest, zasadniczo tak jest w wiekszosci samochodow ale niestety nie w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To wybacz kolego. Specjalnie zanim napisałem powyższy tekst, to wchodziłem na Alle..... i patrzyłem jak wyglądają tarcze na przód oraz piasty i nie zauważyłem różnicy, po za wielkością oraz sześcioma otworami na śruby /bo u mnie jest pięć/. Jeśli napisałeś, że..........cyt" Moze w twoim Tino tak jest, zasadniczo tak jest w wiekszosci samochodow ale niestety nie w tym."..... to dałeś już sam sobie odpowiedź. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.