Gość krzychu909 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zdazylo mi sie 2 razy ze chcac odpalic almerke zaczela mi migac kontrolka awarii silnika i samochod nie odpalil... Po trzech nieudanych probach i przeczekaniu samochod odpalil i dziala wszystko chyba dobrze... Co to moz byc? Zna ktos przyczyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawciooo198307 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Odczytaj błedy za pomoca zworki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Może immobilizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu909 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Poki co to trzeci raz mi sie to nie stalo wiec narazie jezdze:)dzwina rzecz bo po chwili zapalil i zadnych problemow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawciooo198307 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 odczytałbys błedy za pomoca zworki i bys wiedział gdzie tkwi problem.Minuta roboty.Tak to bedziesz czekał az w najmniej nieoczekiwanym momencie znowu nie odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu909 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jutro sprawdze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.