Gość danielvlv Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.finn.no/f...nnkode=33364523 do sprzedania P10 z silnikiem 1.6 z 1996r., przejechane 562 tys km, cena ok 2,5 tys zl w przeliczeniu na zlotowki, ale pewnie za 1 tys by poszla, bo nie ma przegladu, a koszt przegladu to minimum z 5 tys zl. Temat podaje jako ciekawostka. Auto nadal jezdzi ma nowe hamulce a z silnika nie wydobywaja sie zadne niepokojace dzwieki. Za auto nie jest zaplacona oplata roczna, ktora tu wynosi ok.1500 zl. Auto stoi jakies 100km od Olso w strone szwedzkiej granicy. Tyle jest w ogloszeniu napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Siedzenia pewnie wymieniane, były by już trochę podarte po takim przebiegu, ciekawe jak wygląda silnik i czy było coś robione ( rozrząd) ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAX85 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Karoseria w doś dobrym stanie. Szkoda ze nie ma zdjeć silnika. Niezły wynik ale słyszałem też,że ktoś zrobił 600tys. na tym silniku i dalej jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 felgi 14? ladna prima, ciekawe co i jak z silnikiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danielvlv Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 troche niewyrazne zdjecia, ale wydaje mi sie ze na slupku przednim od strony kierowcy widac rdze-na zdjeciu gdzie pokazana jest wnetrze z fotelami. Jak ktos ma pytania do sprzedawcy to mozna pisac po angielsku "send epost" w prawym gornym rogu. ja zapytalem go czy wymienial silnik, skrzynie, poloski i poprosilem o zdjecia silnika i kiedy miala ostatnio przeglad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.