Gość jaco25wroc Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam panowie jestem nowy na forum, zakupiłem PATROLA z 93 roku, niestety ma zgnite wewnetrzne nadkola z tyłu, nie jest to żaden "hiszpan" . Szukam reperaturki nadkola , składa sie chyba z dwoch czesci, wewnetrznej, zewnetrznej. PANOWIE pomóżcie !!! może jakis namiar na kogoś kto sprzedaje ??? Dziekuje >>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 hmm z gnijącymi natkolami się spotkałem ale z reperaturkami nigdy.... Ale nie mówię że nie ma jak ktoś znajdzie chętnie się podłące do prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 zakupiłem PATROLA z 93 roku, niestety ma zgnite wewnetrzne nadkola z tyłu, nie jest to żaden "hiszpan" . Szukam reperaturki nadkola No popatrz Pan, cuda normalnie... A ja mam właśnie ''jakiegoś'' Hiszpana. I to dwa lata starszego niż pański ''nie hiszpan'' a rasowy GR japoniec... I nie musze szukać reperaturki nadkola, bo jakoś mi nie zgniło jeszcze A reparaturka dostępna to: kawał blachy, młot, spawarka i ktoś, kto wie gdzie i jak tym młotem w tę blachę walnąć, a potem wyciąć to co zgniło i wspawać nowe. Gotowców na podmiankę nima. Stary Patrol to nie klocki Lego... Ewentualnie można dziury zostawić, poszerzyć nawet! Jako otwory rewizyjne, żeby z wnętrza obserwować czy kółka się prawidłowo kręcą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Korba jakoś dziwnie zawsze się z Tobą zgadzam ostatnio... Szczególnie z ta częścią "jakiś hiszpan" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.