bodek15rw Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 witam mam elm327 i nie komunikuje sie z kompem w samochodzie moze ktos ma lub polaczyl sie bede wdzieczny za info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 z traktorem moze tak być, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek15rw Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 to co mam go wyrzucic czy komus sie prrzyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 przyda się komuś jak ma benzynę, pewnie łączy się z traktorami ale nowymi, a próbowałeś DTT2000 ale nie przez ELM-a, w maju pewnie będę w Zamościu to możemy spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to co mam go wyrzucic czy komus sie prrzyda A masz na ubs czy bluetootha? Jak na usb to jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek15rw Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 A CO TO ZA PROGRAM I DAJ ZNAC KIEDY BEDZIESZ DINO A ELM-A MAM NA USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.