Gość Mateuszek Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Przedstawiam się ;D MODEL: Micra K11 ROCZNIK: 1995 KOLOR: turkusowy? SILNIK: 1.0 16v Dostałem Micrę pod choinke jako pierwsze auto. Poprzednio jeździła nim mojego brata żona a teraz ja Malutka jest w stanie bardzo dobrym, wszystko było robione na czas a nawet wcześniej. Żadnej rudej, dymu z pod maski itp Jeśli chodzi o naklejki to jest reklama mojego brata firmy i zdzierać ich nie będe. Narazie jest czysta seria ,ale plany już jakieś są ,oczywiście nie będe z niej robił wsi. Żadnych zderzaków "tuningowych", lotek , neonów i nie wiem czego jeszcze xD Wszystko w granicach rozsądku Ogólnie ma mnie zawozić gdzie chce i mało palić. Dbam o to autko i w miare możliwości finansowych (jestem uczniem) będe coś modził przy Nissanku <3 Aktual: Na dniach ściągam alu dekle i maluje stal na czarny mat. Zrobione: Audio, wlepy ;D, mieszek z gumowego na czarną skóre. Na dniach idzie do prania środka i polerki. Plany? Sportowe sprężyny -35mm, dolot, wydech i koło. No i szybki przyciemnić i lampy (tyle folią a przód smoked) . Pisać opinie i propozycje Więc jutro aktual ze zdjęciami Zrobione: - smoked lamp przednich - pomalowane "szprejem" do lamp kierunki te boczne - znaczki w czarny mat (przód i tył) - wymieniona uszczelka zewnętrzna szyby tylnej Najbliższe plany: - dokładka zderzaka przedniego z gUlfa 4 - oklejenie tylnych lamp folią Dziękuje Dobranoc Jest dokładka z golfa IV: mała sesja ze smokedem i czarnymi znaczkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.