Gość jambis Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Mój pierwszy post (nie licząc powitalnego), więc proszę nie bić . Chciałbym się dowiedzieć, czy idzie się przyzwyczaić do zegarów na środku? Czy to lepsze/gorsze rozwiązanie w porównaniu do standardowych? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Idzie się przyzwyczaić. Natomiast nie mogę patrzeć na tę żaluzję. Kiedyś ją wyrwę. Ogólnie ten samochód sprawia mi tyle przyjemności z jazdy, jak żaden z samochodów jakie posiadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Mój pierwszy post (nie licząc powitalnego), więc proszę nie bić . Chciałbym się dowiedzieć, czy idzie się przyzwyczaić do zegarów na środku? Czy to lepsze/gorsze rozwiązanie w porównaniu do standardowych? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. Witam Jak najbardziej sie da przyzwyczaić, w sumie to nawet żadnej różnicy mi nie zrobiło od kiedy się przesiadłem z Primery gdzie te zegary są "normalnie" i co ciekawe kiedyś koło kierownicy tak mi jakoś dziwnie zasłoniło widok na wskaźnik temp. że dopiero jak mi zaczeła para walić z pod maski zorientowałem się że coś nie tak teraz w sumie w X-sie nic nie zasłania widoku ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mfaja Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Dla wszystkich mających doczynienia z x-trail t30 jest to dziwne rozwiązanie na pierwszy rzut oka. Po czasie okazuje się że wcale to nie przeszkadza, a nawet jest lepszym rozwiazaniem niż standardowy układ za kierownicą. Zegary są zawsze widoczne, nic ich nie zasłania, są lekko skierowane do kierowcy i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Dla wszystkich mających doczynienia z x-trail t30 jest to dziwne rozwiązanie na pierwszy rzut oka. Po czasie okazuje się że wcale to nie przeszkadza, a nawet jest lepszym rozwiazaniem niż standardowy układ za kierownicą. Zegary są zawsze widoczne, nic ich nie zasłania, są lekko skierowane do kierowcy i jest OK. Zgadzam sie całkowicie! Zegary na srodku sa o wiele bardziej czytelne ,niz przez kierownicę..Szybko kierowca do tego sie przyzwyczai i doceni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekp Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Gdy szukaliśmy SUV’a i żona mi pokazała X-a pomyślałem: „Wziął ktoś kawał kłody, ociosał tu i tam i wyszedł X-Trail”. Po kilku latach użytkowania mogę jednoznacznie stwierdzić że to był bardzo dobry zakup. To co początkowo wydawało się wadami m.in. zegary na środku konsoli, szybko okazało się zaletami. Pod spodem wrzuciłem zdjęcie z tego roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookasoo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 a ja jeszcze nie przyzwyczaiłem sie do jednej rzeczy: zamiast zegarów kierowca ma przed sobą schowek. Schowek nie jest szerokości całej deski, co powoduje, że na szybie odbijają się 2 paski (krawędzie drzwiczek od schowka). 2 pionowe paski, które podczas parkowania (patrzenia przez dolną część przedniej szyby) powodują u mnie małą irytację. Ale poza tym samochód rewelacyjny, najlepszy i najwygodniejszy z moich dotychczasowych, jeżeli miałbym kupić jeszcze raz jakiś samochód, wybór byłby ten sam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A do tego w schowku przed kierowcą jest gniazdko do zasilania np. nawigacji. Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizior Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 gniazdo w środku to niezły przypał,hehe! ale ktoś miał pomysła!!! ale zegary na środku to kwestia przyzwyczajenia. przestawiłem się po 2 dniach, a schowek z przodu jest bardzo poręczny. w t30 z 2006r. nie wiem jak w innych rocznikach, brakuje tylko osobnego zegara lub termometru- jak już wchodzimy w szczegóły. Ponadto sterowanie lusterkami i światłami jest za nisko!!- to jest wk...ce, zwłaszcza jak chcę używać świateł w relingach. ( mój teść jak wsiadał to trącił kolanem składanie lusterek i zlożyły się do cofania-efekt: zdarty bok!wrrrrrrrrr! i malowanie, radzę uważać, dot. dużych ludzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jambis Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Idzie się przyzwyczaić. Natomiast nie mogę patrzeć na tę żaluzję. Kiedyś ją wyrwę. Ogólnie ten samochód sprawia mi tyle przyjemności z jazdy, jak żaden z samochodów jakie posiadałem. A o co chodzi z tą żaluzją? Gdy szukaliśmy SUV’a i żona mi pokazała X-a pomyślałem: „Wziął ktoś kawał kłody, ociosał tu i tam i wyszedł X-Trail”. Po kilku latach użytkowania mogę jednoznacznie stwierdzić że to był bardzo dobry zakup. To co początkowo wydawało się wadami m.in. zegary na środku konsoli, szybko okazało się zaletami. Pod spodem wrzuciłem zdjęcie z tego roku. Pozdrawiam Ehh, no ładny, no! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Położenie zegarów dla mnie bomba. Żona na początku nie mogła na ten samochód patrzeć ( chodziło przede wszystkim o wnętrze ) a teraz zachwala. Mnie osobiście drażni trochę trzeszczenie deski rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi