vixo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Montowałem w bagażniku listwy led co by mieć jaśniej w bagażniku przy okazji naprawiłem też krańcówkę. Wszystko pięknie chodziło dopóki nie zwarłem dwóch kabli od podświetlenia. Nie wywaliło bezpiecznika napięcie jest ale żadna żarówka nie chce świecić listwy świecą bardzo słabym światłem ledwo widocznym. Skoro jest napięcie wnioskuje, że nie ma natężenia ale czemu? Co mogło się uszkodzić, gdzie szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Sprawdź masę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Masa była sprawdzona:) była to wina kabelka przy klapie ledwo co łączył.Efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.