Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kod 0000 oraz kilka problemow

Gość Tag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam takie pytanie, bo w kodach bledow nie znalazlem: sprawdzane metoda na zworke, wymrugal mi 0000, czy to oznacza brak bledow?

Kolejna sprawa z ktora probuje walczyc to lekkie szarpanie przy wolnym dodawaniu gazu, w zakresie obrotów 1200-2200. Dodatkowo mam wrazenie jakby czasami brakowalo mu mocy, wydaje mi sie ze jak jest zimny, ciagnie lepiej.

Powymienialem podstawowe rzeczy, czyli: swiece, kopulke, palec, kable, nowa przeplywka (okolo 10k km przejechane na niej).

Z tego co wyczytalem na forum, moze to byc rozciagniety lancuch rozrządu, ale bylem u pewnego "mechanika" ktory metoda "na ucho" stwierdzil, ze rozrzadu nie slychac i lepiej sie do niego nie dotykac, bo koszta sa kosmiczne.

Ma ktos jakies pomysly, bo ja zaczynam powoli rozkladac rece....

Pozdrawiam

EDIT: temat do przeniesienia do dzialu p10-p11.144 bo sie machnalem i usmiecilem nie tu gdzie trzeba :/

0000 to brak błędów a rozrząd było by słychać jak mówi mechanik, może coś z paliwem, zużyj co jest i sprawdz po zatankowaniu na innej stacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...