Gość Tag Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam, mam takie pytanie, bo w kodach bledow nie znalazlem: sprawdzane metoda na zworke, wymrugal mi 0000, czy to oznacza brak bledow? Kolejna sprawa z ktora probuje walczyc to lekkie szarpanie przy wolnym dodawaniu gazu, w zakresie obrotów 1200-2200. Dodatkowo mam wrazenie jakby czasami brakowalo mu mocy, wydaje mi sie ze jak jest zimny, ciagnie lepiej. Powymienialem podstawowe rzeczy, czyli: swiece, kopulke, palec, kable, nowa przeplywka (okolo 10k km przejechane na niej). Z tego co wyczytalem na forum, moze to byc rozciagniety lancuch rozrządu, ale bylem u pewnego "mechanika" ktory metoda "na ucho" stwierdzil, ze rozrzadu nie slychac i lepiej sie do niego nie dotykac, bo koszta sa kosmiczne. Ma ktos jakies pomysly, bo ja zaczynam powoli rozkladac rece.... Pozdrawiam EDIT: temat do przeniesienia do dzialu p10-p11.144 bo sie machnalem i usmiecilem nie tu gdzie trzeba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deTomaso Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 0000 to brak błędów a rozrząd było by słychać jak mówi mechanik, może coś z paliwem, zużyj co jest i sprawdz po zatankowaniu na innej stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.