Gość wobo Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Sam jeżdżę Toyotą, ale teść kupił sobie autko jak niżej i szuka pomocy. Auto ma dane: NISSAN PRIMERA P11 LIFT sedan, rok 2000 SILNIK CD20T, 2.0TD skrzynia manualna, Szukam informacji dotyczącej zamienności pomiędzy wersjami przed i po liftingu dwóch elementów, które chciałem kupić teściowi. 1. Lusterko lewe manualne - uszkodził się mechanizm. Reszta sprawna. - czy wersja przed liftingiem będzie pasować do mojej wersji opisanej jak wyżej? - jeśli nie, to czy mogę przełożyć sam mechanizm do lusterka po lifcie? 2. Ramię wycieraczki prawej - czy do mojej wersji po liftingu będzie pasować ramię opisane jako: RAMIĘ WYCIERACZKI PRAWY PRZÓD WERSJA EUROPEJSKA DO SAMOCHODU: NISSAN PRIMERA P11 2.0 16V 1996-1999R. SYMBOL SILNIKA: SR20? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrowienia wobo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ad1. pasuje ad2. pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wobo Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ad1. pasuje ad2. pasuje Dzięki za szybką odpowiedź Ad1. -> pasuje całe lusterko, czy tylko środek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wobo Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 całe Dzięki bardzo za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Potwierdzam Pasuje PS Pilnuj żeby teściu nie zaskoczył się ekonomicznością owego diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.