Raven22 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam. Jestem szczęsliwym posiadaczem Primuli 2005r. Czy jest jaka kolwiek możliwosc zrobienia gniazda AUX w dobrych pieniądzach, czy trzeba sie liczyc z wydatkiem 200zł ? Widziałem na aledrogo jakieś moduły, ale nie wiem czy bedzie pasowała kostka(wpina się ją do gniazda zmieniarki). Drodzy Forumowicze, czy mozecie mi cos poradzic co robic ? Czy taki moduł nie zablokuje radia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nie pamieam ale gdzies rzuciła mi się na ekran instrukcja podłaczenia wejścia USB bez zadnej komplikacji działa to w naszym ścigaczu to chyba to http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65565-jak-zrobic-aux-line-in-w-naszych-radiach-clarion-pn-1675/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.