mrCD Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Reduktor? Odbiornik TV w nawigacji. Otwieranie bagażnika z kluczyka. System bezkluczykowy, podgrzewanie lusterek(?) i... złącze/immo? Radio z czytnikiem MiniDisc. Radio z osobną zmieniarką. Składane lusterka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 składane lusterka by sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co kraj to obyczaj, fajne gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 składane lusterka by sie przydały Ano, robota nietrudna, tylko części drogie... BTW, właśnie zauważyłem, że z tego samego forum się wywodzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ano, robota nietrudna, tylko części drogie... BTW, właśnie zauważyłem, że z tego samego forum się wywodzimy... z stąd ta pasja do JDM-u jak dobrze kojarze kolega utaszo tez miał prelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 z stąd ta pasja do JDM-u jak dobrze kojarze kolega utaszo tez miał prelkę Dokładnie. Ooo, jeszcze V001 trzeba ściągnąć. Może zagląda...? A jeszcze odnośnie lusterek, przypomniało mi się, że jest z nimi więcej roboty niż z Pralkowymi - po wrzuceniu wstecznego, lustra zjeżdżają w dół żeby było lepiej widać słupki, krawężniki, itp. rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo1 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 He he stare mordki kochane te folding mirror bym przygarnął do przeszczepu pozdr VOO1 He he stare mordki kochane te folding mirror bym przygarnął do przeszczepu pozdr VOO1 patrzac na pierdołki z preli to można by wsadzić cornery w te boczne odblaski i antenkę z halfem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ja Pralki nie miałem, ale mój dobry kolega miał kiedyś IV a teraz ma V i właśnie niedawno włozył do niej silnik JDM - NO OT :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 mój koleżka wrzucił do swojego G35 mechanizm składania z 350z http://www.youtube.com/watch?v=GpfK6bAIjlE&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 :) Pięknie. Montował z systemem opuszczania luster przy cofaniu? Orientujesz się może czy piłował coś w stelażu? - Jest efekt maksymalnego wychylenia szkła żeby było widać coś w lustrach? Ile go graty wyniosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 cos takiego znalazłem http://www.ebay.com/itm/03-NISSAN-350Z-LH-COMPLETE-AUTO-FOLDING-WING-MIRROR-/200728446847?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ebc59077f#ht_1707wt_932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 cos takiego znalazłem O, zaczęły się pojawiać. Teraz tylko poczekać na normalniejszą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi