Gość mariuszzjawiony Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam, Mam mały problem poszukuje aparatu zapłonowego od primery p11 1,6 97r. benzyna o nr.22100-82J02 pomocy bo autko stoi juz 3 tyg i nie moge nigdzie kupic aparatu,a starego nie da sie naprawic.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tu masz temat poczytaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/82242-p10-brak-iskry-na-swiecach/ , to ci powiem ciężko będzie znaleźć aparat, za używkę kiedyś na allegro chcieli 400 zł, jak się nie da naprawić? skąd ta pewność?, co się stało ? trochę więcej imformacji. a tu dzwoniłeś : http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p10-p11-1-6-16v-aparat-zaplonowy-i2197745295.html od P10 też powinno pasować ilość pinów powinna się tylko zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszzjawiony Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Byl w regeneracji odebralem go a wczasie montazu pekł uchwyt ten aluminiowy rozebral go mechanik i okazalo sie ze w srodku sie rozlecial i trzeba kupic nowy wiem ze ciezko dostac niestety zaraz tam zerkne dzieki Tak tam dzwonilem ale oni chca stary aparat wzamian,bez uszkodzen mechanicznych a moj niestety takie posiada wiec cena jest o wiele wyzsza.staram sie poszukac czegos w nizszej cenie,a aparat wlasnie wrocil z tej regeneracji z zielonej gory i niestety pech chcial ze jak jedno naprawiono i zaplacilem 250zl to uszkodzilo sie cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tak jak pisałem szukaj też do P10 to te same silniki tylko żeby liczba pinów we wtyczce się zgadzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radjan Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Za moduł zapłonowy w 22100-82J02 można podstawić moduł z dużo tańszego D4T91-01 Wszystko inne nie pasuje (cewka itp), ale sam moduł jest identyczny. U mnie śmiga już ze 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.