hrabia Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam pytanie jak silnik jest zimny przy początkowej jeździe to mi szarpie auto.Potem jak się nagrzeje już nie - czyżby świece? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 silnik 1,8 benzyna 12V nie 12 tylko 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shadow522 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam ja mam ten sam problem tylko silnik 2.0 SR20DE, dzisiaj mi zdiagnozowali przy przeglądzie gazowym, że lewe powietrze dostaje się z okolic kolektora, jak to zrobie dam znać czy to coś dało. Już mam zrobiony samochód poszła uszczelka od kolektora wymienili i jak ręką odjął, zero szarpania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mam pytanie jak silnik jest zimny przy początkowej jeździe to mi szarpie auto.Potem jak się nagrzeje już nie - czyżby świece? A ja wymieniłem wszystkie świece a przy okazji filtr paliwa no i po bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.