Gość Jacek Mikołajczak Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam problem cieknie mi olej z przekładni kierowniczej, czy ktoś orientuje się czy są zestawy naprawcze przekładni chodzi mi o komplet uszczelniaczy jeśli tak -to ile taki zestaw naprawczy może kosztować Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Z doświadczenia mogę powiedzieć, że po takiej wymianie uszczelniaczy po jakimś czasie będzie tak samo. Lepiej kupić używaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Potwierdzam zdanie kolegi. Regenarcja przekladni jest najgorszym z mozliwych rozwiazaniem. 1) Regeneracja (czesciowo na uzywanych elementach) to koszt ok 500zl + montaz i demontaz 200zl. 2) Mimo ze dostaniesz gwarancje na 6 miesiecy to przed uplywem roku i tak powrocisz do stanu poczatkowego. 3) Koszt uzywanej przekladni to ok 200-300zl i prawie zawsze jest to oryginal. 4) Nowa jest trudnodostepna ale ostatnio widzialem na allegro za 500zl 5) Przekladnie we wszystkich modelach P10 sa takie same. Warto przy okazji wymienic krzyzak i koncowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micromod Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 DYNAMICA - REGENERACJA MAGLOWNIC w ŁODZI: http://maglownica.com/ czy ktoś już korzystał z usług tej firmy. Maja porządny park maszyn i wydaje się że warto u nich zrobić regeneracje (wszystkie części wymienione są nowe)! koszt z wymianą to ok. 700 pln można przyjechać, zregenerują i wymienią na miejscu lub przesłać kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wari Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ja swoją regenerowałem, koszt około 700, gwaranacja na rok i w tej chwili po 15 miesiącach tak jak pisali poprzednicy zaczyna cieknąć wiec jak coś to taniej kupić używaną. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.