Gość Yeryfriko Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siemka , mam pytanko odnośnie wału korbowego czy można go dalej użytkować ? bo podczas sciagania sie troche u szczerbiło . przesyłam fotki czy moze byc czy mam sie liczyc z zakupem nowego http://imageshack.us/f/6/wp000028u.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybul009 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 moim zdaniem lepiej nie bo paski może ciąć a potem laweta dodatkowe koszta czas brak auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAX85 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Koło pasowe do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Na pewno tańsze jest kółko niż potem remont głowicy, albo całego silnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yeryfriko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Na pewno tańsze jest kółko niż potem remont głowicy, albo całego silnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak tak remont głowicy,, co najwyzej padnie klima wspomaganie itp.. popatrz Pan jaki samochód bo w SR20DE wszystko trzyma sie na łancuchu w rozrządzie a nie na pasku,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sorki kolego - "ale i tak szybko zareagowałeś", ostatnio i właśnie tego dnia dużo pisane było o rozrządach i łańcuchach i to dlatego ta pomyłka. A koło pasowe do Twojej furki, to i nówkę dostaniesz za grosze, więc nie ma się nad czym zastanawiać tylko wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 poczekaj może znajdę u siebie ,,,,gdzieś mi leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.