Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Na co zwrócić uwagę przy kupnie?

Gość wackit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

=====================================================================================================

Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.auto-swia...san-klub-polska

=====================================================================================================

ALmera 1.5 2001r jedyne zauważone miejsce z rdzą- łączenie dachu z tylnym błotnikiem, ale wygląda jakby ktoś tam mu duzy odprysk zrobił.. co do soli itd.. auto jezdzone tylko w Anglii gdzie tego badizewia duzo mniej a jak spadnie snieg to nikt sie nei rusza zdomu.. :D

... no niestety... było by pieknie gdyby n16 składali w jpn na ocynku... w tej samej cenie... dało by się... corolla nie kosztowała wcale wiecej.

... a tak fajny wozik z fqufiającymi userkami + korozja... mała brytania się postarała.

Edytowane przez Borofik

• 2 tygodnie później...
Gość hiszpan2010

ja mam almerke 2.2 di sprowadzona z niemiec , mam ja 2 lata na poczatku było wszystko ok teraz po 2 zimie juz rdza wychodzi przednie błotniki ranty dzwi, klapa tylna , .Belkę z przodu wymieniałem bo juz prawie nie było. braciak ma n15 1.4 97 rok :) bo 2 kolizjach przod i tył obita dokładnie progów juz nie ma :) ale cos za cos silnik dobrze chodzi klima działa :) u mnie w 2.2di odpukać silnik bez problemów ,ostatnio cholowałem kolege i wlasnie zauwazyłem ze tam pod tylnim zderzakiem tez sie ciekawie dzieje :)

a ja powiem wam koledzy posiadam almere n16 2003r w sedanie od ponad 2 lat i zadnej korozji u mnie nie ma i nie widac. Z tego co wiem to korozja bierze tylna klape w chatbackach a w sedanie nie ma co :)