Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ALmera 1.5 2001r jedyne zauważone miejsce z rdzą- łączenie dachu z tylnym błotnikiem, ale wygląda jakby ktoś tam mu duzy odprysk zrobił.. co do soli itd.. auto jezdzone tylko w Anglii gdzie tego badizewia duzo mniej a jak spadnie snieg to nikt sie nei rusza zdomu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Borofik Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) ... no niestety... było by pieknie gdyby n16 składali w jpn na ocynku... w tej samej cenie... dało by się... corolla nie kosztowała wcale wiecej. ... a tak fajny wozik z fqufiającymi userkami + korozja... mała brytania się postarała. Edytowane 30 Marca 2012 przez Borofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 JAk pojechali tam nasi to i jakość brytyjskich produktów się podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hiszpan2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja mam almerke 2.2 di sprowadzona z niemiec , mam ja 2 lata na poczatku było wszystko ok teraz po 2 zimie juz rdza wychodzi przednie błotniki ranty dzwi, klapa tylna , .Belkę z przodu wymieniałem bo juz prawie nie było. braciak ma n15 1.4 97 rok bo 2 kolizjach przod i tył obita dokładnie progów juz nie ma ale cos za cos silnik dobrze chodzi klima działa u mnie w 2.2di odpukać silnik bez problemów ,ostatnio cholowałem kolege i wlasnie zauwazyłem ze tam pod tylnim zderzakiem tez sie ciekawie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a ja powiem wam koledzy posiadam almere n16 2003r w sedanie od ponad 2 lat i zadnej korozji u mnie nie ma i nie widac. Z tego co wiem to korozja bierze tylna klape w chatbackach a w sedanie nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi