MichalS Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witajcie, Ni z tego ni z owego, dzisiaj, podczas przedwiosennego smarowania uszczelek drzwi olejem silikonowym, okazalo sie, ze w mojej P12 1.8 nie moge opuscic tylnych szyb. Dotyczy sie to kontrolera z drzwi kierowcy jak i poszczegolnych drzwi. Gdzie radzicie zajrzec? Jest jakis bezpiecznik od tego ? Na 100% opuszczanie dzialalo jakies kilka miesiecy temu - od tego czasu nic z autem sie nie dzialo. Dzieki z gory za pomoc, pzdrw, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Najlepiej zdemontować boczek i do silniczka na krótko podać 12V i sprawdzić czy wgl paca. U mnie w sumie w P10 ale też jednocześnie dwa silniczki zjarały się z tyłu. Najlepiej od tego zacząć poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a nie wlaczyles blokady opuszczania tylnych szyb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Preston mnie uprzedził jeśli tylko tyły nie działaja to musisz zajżeć w boczki z przodu i tyłu Z przodu mogła woda i czas robić swoje na stykach - pomedraj przeczyść nasmalcuj jakimś elektrycznym zwierakiem z tyłu jw lub tak jak pisał Vixo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.