jolsky12 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam serdecznie !!!! POMOCY !!! podczas jazdy i przekręcenia kluczyka cały czas coś piszczy w kokpicie sterowania jest to ciągły pisk. Pisk ten zanika tylko przy włączeniu kierunkowskazów lub świateł awaryjnych. Niejest to wina pasów są zapięte. Pomóżcie co to może być Narazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzieś ktoś pisał, że miał zwarcie przy zamku tylnej klapy i opisywał jak to naprawił. Musisz poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolsky12 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A na jakim ogólnym Nie mogę Namierzyć. Prośba o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Na pewno w P12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 daleko nie trzeba szukać http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81845-kombi-problem-z-otwarciem-bagaznika/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) To niewiele się kolego dowiedziałeś. Stały pisk sygnalizuje przy otwartych drzwiach zapalone światła, sprawdż czujniki drzwi ( trzeba je wykręcić i miernikiem sprawdzić( może który jest zwarty), napisz jak jest dalej po sprawdzeniu Edytowane 28 Marca 2012 przez voyager1956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) jolski12 - widzę że jednak jest z problem z poszukaniem tej strony, więc się postarałem i się udało /szukania 4 minuty/. Przeczytaj całość i skup się na poście # 6;11;12; a najbardziej na 14-tym. Oto stronka http://forum.nissank...__fromsearch__1 może ta usterka występuje i u Ciebie.??? Edytowane 28 Marca 2012 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Czyli wszystko sprowadza się do Że to juz było Korci mnie, żeby zacząć rozbierać moje auto i zaglądać w każdy zakamarek i zapobiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja w zeszłym roku na wiosnę w swojej Tince tak zrobiłem. Powyjmowałem wszystko, zdemontowałem osłony plastikowe, posprawdzałem co gdzie mam, dokumentowałem sobie fotkami. Wiem jak idą przewody, gdzie są jakie złączki, jakie mam złączki luźne, odkryłem dodatkowe przekaźniki za tapicerką, odkryłem dodatkowe bezpieczniki za plastikami, gdzie niegdzie dodałem dodatkowe wygłuszenie. A przy okazji zrobiłem sobie oświetlenie progów, bo Tino tego nie posiada, oraz mały bajerek w postaci podświetlenia podłogi na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Oswietlenie nocne tez nad tym myślałem... Ale jak tam piski JOLSKyEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolsky12 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hejki sorrki nie pisałem zrobione było zwarcie tylny zamek bagażnika zrobione przestało piszczeć. mirekg9 dzięki !!!!!!! dobra podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie ma za co. Ważne że trafione, choć przypadek-przypadkowi nie równy. I mnie z czasem pewnie ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 uuuu to motywujące , że ktoś kończy i opisuje rozwiązanie usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi