Gość wrob3l3k Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam, posiadam alme z '03r po lifcie, w przednim panelu mam zwykle radio jakis blaupunkt, na gorze pulka i klima manualna, a mam okazje kupic caly przedni panel z radiem cd i ekranem lcd w miejscu gornej polki , no i moje pytanie brzmi czy to wszystki da sie podlaczyc zeby dzialalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Da się, ktos już to robił chyba nawet tu na forum, ale podobno zachodu jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrob3l3k Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A jakie informacje sa wyswietlane na wyswietlaczu tym w miejscu gornej polki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Poszukaj kol. Sonic o ile dobrze pamiętam bo to on robił przekładkę, jest nawet tu temat o takowym zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 O ile mówisz o wyswietlaczu na stałe zabudowanym w deske, bo była tez nawigacja otwierana w miejscu gdzie jest schowek na desce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.