Gość nispri20 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witajcie koledzy w tym zacnym gronie... Mam ogromna prosbe, mianowicie czy ktos wie gdzie moglbym kupic czujnik obrotomierza ten znajdujacy sie na pompie zexel??? z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A naprawde jaki masz samochod bo piszesz o zexelu a w profilu p10 gdzie jest pompa Kiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nispri20 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 mam auto takie jak w opisie, czyli p10 a na pompie jak byk jest napisane ZEXEL, na korpusie i na tabliczce znamionowej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Skoro jest napisane jak byk ze to zexel to prosze skontaktowac sie z bobytempelton . On zdaje sie mial tez p10 i moze bedzie wiedzial o ktory czujnik chodzi. ja niestety mam pompe eletoniczna a u Ciebie jest mechaniczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.