diabelek19844 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam mam zamiar zakupic takie halogeny jak poniżej ale nie wiem czy bedą pasowały do zderzaka co na załączonym zdjeciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawciooo198307 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mam ten sam zderzak i raczej cięzko bedzie je tam włożyc.Za duzo kombinowania,wycinania dziur a efekt nie bedzie rzucał na kolana.Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabelek19844 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 a dlaczego chcesz wycinac dziury? teraz dałem aktualne zdjecie mojego zderzaka bo znalazłem wkoncu ale tak jak w zdjeciu wczesniej to te same zderzaki i co nie wejda te halogeny tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.