lysypiotrek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Wiatam wszystkich na forum.Jesem posiadaczem nissana X trial 2.2 di z 2001r uzytkuje go juz ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolony.chciale w nim troche zmienic wyglad zakupilem felgi 18" i zastanawiam sie nad dystansami http://www.rallyshop.v10.pl/dystanse,sparco,nissan,x,trail,p16696.html MA ktos doswiadczenie z dystansam w nissanie jak wplynie takie poszezanie osi na zachowanie na drodze.X trial to naprawde za***ista fura tylko wyglad malo agresywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja miałem w Hondzie civic założone dystanse- tylko, że tam to w zakręty wchodziłem z dwa razy większą prędkością Jak pierwszy raz wsiadłem do x-a to trochę się zdziwiłem na pierwszym zakręcie. Myślę, że poza efektem wizualnym, za dużo nie zyskach, chyba że jeździsz x-em na granicy przyczepności a to nie do tego stworzone auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.