Gość damiano1718 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 chce wymienic w swojej primce z 98 hatchbatch cały kokpit tzn sama góre tam gdzie jest poduszka! u mnie jest kokpit aktualnie bez poduszki pasażera ( tam gdzie ona powinna sieznajdowac jest półka niewiadomo co takie) okablowanie jakies jest bo sprawdzałem i mam pytanie czy dużo bedzie zabawy? 2 kokpit już mam z poduszką i czekam tylko na pogode! zmieniał ktos? duzo zabawy? jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Roboty będzie sporo. Pamiętaj, że do wszekich prac związanych z poduszkami powietrznymi trzeba odłączyć akumulator. A jaki jest właściwie powód zmiany kokpitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 powód taki że mam teraz kokpit bez poduszki pasażera! teraz w sumie mam 3 poduszki a chce zmienić zeby pasażer miał poduszke czyli żeby były 4 poduchy! jak dla mnie lepiej wyglada i napewno bedzie bezpieczniej!!! po drugie mam dziure w kokpicie taka jak by ktos nozem ciął kokpit koło diody od alarmu a po 3 jeszcze może zniweluje jakiej dziwne dzwieki ktore chyba wydaje gdziez kokpit przy pewnych predkosciach i wybojach! także ze wzgledów estetycznych i bezpieczeństwa! a moze ktos bedzie chcial kupic kokpit bez poduchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.