NuMeR Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Chce zakupic felgi z ET -10 Takie jak na aukcji http://allegro.pl/felgi-stalowe-et-10-16x7-nssan-navara-pathfinder-i2213712785.html Czy takie felgi bardzo beda wystawac poza obrys auta ? Czy ktos ma takie felgi i moze sie wypowiedziec jak one siedza i czy wszystko OK? Generalnie podobaja mi sie navary w ktorych kolka wystaja poza obrys auta wtedy bardziej przypomina terenowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Opony fabryczne szer. 255 beda mniej wiecej rowno z nadkolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Hmm nom to felgi i oponki zalozone wystaja z 2 cm wyglada kozak ale pojawil sie problem przy duzym skrecie obciera o ten malutki chlapacz z przodu kola co z tym zrobic ;( chyba trzeba bedzie go zdemontowac Problem z tarciem rozwiazany nagiolem lekko wypalarka i z banki sprawa Macie zdjecia jak to wyglada dla mnie kozak W porownaniu z BLIZAKAMI lepsza stabilnosc auta mniejsze wyczucie dziur nom a halas jak by taki sam;) Kolejna akcja to Lekkko przyciemnione swiatla i oklejanie lusterek i Grila na czarny mat. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez NuMeR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wygląda zacnie z czarnymi tylko brak wyciągarki i zawieszenie by się przydało podnieść Jak mi felgi po akcji serwisowej wymienią na nowe to też zrobią się czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Musze jeszcze jakies Dekielki na otwor centrujacy zakupic. Tam gdzie kupilem felgi chcieli 49zł/szt 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jakiej firmy masz snurkel? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Snorkel firmy 4MAD zwykly jakich pelno na allegro, a czemu pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Snorkel firmy 4MAD zwykly jakich pelno na allegro, a czemu pytasz ? Też jestem z Łodzi też ma Navarę D40 i trochę więcj lat. interesuje mnieTwój snorkel chciałbym się przekonać jak głośno jest w środku. Czy jest to możliwe. Nie mam gadu gadu Tel 601 313 743 Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja mam safari lekko słychać dolot najbardziej uciążliwe jest to że przez zawirowania powietrza szybciej brudzi się szyba boczna ale to mały szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrodniciel Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Hmm nom to felgi i oponki zalozone wystaja z 2 cm wyglada kozak ale pojawil sie problem przy duzym skrecie obciera o ten malutki chlapacz z przodu kola co z tym zrobic ;( chyba trzeba bedzie go zdemontowac Problem z tarciem rozwiazany nagiolem lekko wypalarka i z banki sprawa Macie zdjecia jak to wyglada dla mnie kozak W porownaniu z BLIZAKAMI lepsza stabilnosc auta mniejsze wyczucie dziur nom a halas jak by taki sam;) Kolejna akcja to Lekkko przyciemnione swiatla i oklejanie lusterek i Grila na czarny mat. Mozesz podac wymiary tych opon? I ile cali ma teraz całe koło? Jest dużo większe niż standardowe na 17 feldze i oponie z profilem 65? Edytowane 24 Września 2012 przez Zbrodniciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Jeszcze musisz założyć dodatkowe osłony na błotniki - bo koła wystają poza obrys samochodu. Nie chodzi tylko o miśków i przegląd , ale o błoto i kamienie z opon , które mogą dużo kłopotu narobić Ja mam na feldze 16 założone MT-ki , 245/75/16 - są lekko większe niż 255/65/17- może 1 - 2 cm szersza. Tu masz kalkulator: http://www.opony.com.pl/narzedzia/zamienniki-opon/ Edytowane 25 Września 2012 przez dzemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeszcze musisz założyć dodatkowe osłony na błotniki - bo koła wystają poza obrys samochodu. Nie chodzi tylko o miśków i przegląd , ale o błoto i kamienie z opon , które mogą dużo kłopotu narobić Ja mam na feldze 16 założone MT-ki , 245/75/16 - są lekko większe niż 255/65/17- może 1 - 2 cm szersza. Tu masz kalkulator: http://www.opony.com...amienniki-opon/ dzemik a orientujesz sie gdzie i ile takie oslony kosztuja ? Mi oponki wystaja delikatnie poza obrys i wiekszego problemu z blotem a tym bardziej kameiniami nie mialem ale zawsze moze byc ten pierwszy raz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) http://allegro.pl/po...2662323937.html http://allegro.pl/po...2644450012.html Powyżej masz uniwersalne , a poniżej dedykowane do Navary. http://allegro.pl/nissan-navara-d40-artic-poszerzenia-nadkoli-nowe-i2617991793.html http://allegro.pl/nissan-navara-arctic-poszerzenia-nadkoli-i2632098960.html Edytowane 26 Września 2012 przez dzemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar_bike Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mam pytanie odnośnie snorkela...jak wygląda spalanie po założeniu? Wzrosło, zmalało? Czuć różnicę w jeździe? Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Po pierwsze jezeli zadajesz pyatnie w temacie o Snoorklu to nie dubluj w temacie o felgach ! jezeli chodzi o spalanie to w normie bez róznicy gorzej z oponami AT o 0,8L czasami o 1,5L wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar_bike Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ok, będę miał to na uwadze. Co do opon to mam BFG MTki, więc znam temat U mnie wzrosło spalanie o około 0,8L. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomala1974 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Hmm nom to felgi i oponki zalozone wystaja z 2 cm wyglada kozak ale pojawil sie problem przy duzym skrecie obciera o ten malutki chlapacz z przodu kola co z tym zrobic ;( chyba trzeba bedzie go zdemontowac Problem z tarciem rozwiazany nagiolem lekko wypalarka i z banki sprawa Macie zdjecia jak to wyglada dla mnie kozak W porownaniu z BLIZAKAMI lepsza stabilnosc auta mniejsze wyczucie dziur nom a halas jak by taki sam;) Kolejna akcja to Lekkko przyciemnione swiatla i oklejanie lusterek i Grila na czarny mat. A jakie opony założyłes, chodzi mi o rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Takie oponki zalozylem BF Goodrich 265/70R16 ALL TERRAIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jak się sprawują felgi ET -10 widać, że lekko wystają. Nic nie ociera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi