Gość gumol79 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam Panowie pytanie, bedę miał kpl naprawczy kanaco (2łożyska+uszczelniacz) i czeka mnie wymiana. Czy może tam być coś jeszcze oprócz tych łożysk w rozsypce ? Chodzi mi np o miejsce w których są osadzane te łożyska ? Czy sam ten zestaw rozwiązuje sprawę czy może jeszcze jakaś niespodzianka może mnie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 jak dobrze pamietam to tam siedzą 2 łozyska i uszczelniacz! proble bedzie z wyciagnieciem ( wybiciem) łożysk bo słabe podejście młotkiem trzeba stukac pod katem!!!!! i to chyba 1 z najwiekszych problemów! jak włożysz nowe łózycka to daj tam smaru do oporu! i załóż ładnie uszczelniacz i finito!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 tak jak kolega wyżej napisał. Chyba że łożyska się obluzowały i narobiły bałaganu, to dużo części do wymiany, ale to tylko w ekstremalnych przypadkach się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumol79 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 tak jak kolega wyżej napisał. Chyba że łożyska się obluzowały i narobiły bałaganu, to dużo części do wymiany, ale to tylko w ekstremalnych przypadkach się dzieje. hehe właśnie tego "ekstremalnego przypadku" sie obawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.