Gość komisarz3 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów Jestem nowym użytkowyniem i mam problem Problem polega na tym ,że sam zabrałem się za wymianę uszczelki pod głowica w sliniku 2,4 12V ford Maveric , w trakcie demontażu poszczególnych elementów nie zrobiłem zdjęć jak są podłączone przewody podciśnienia przy kolektorze dolotowym , a które znajdują sie przy gażniku jak jest zdemontowany . Czy ktoś ma może taki schemat lub czy może zrobic zdjęcia jak są podłaczone te cienkie rurki gumowe. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 http://terranoirk.ru/man/R20_93/EF%20&%20EC%20-%20Engine%20Fuel%20&%20Emission%20Control.pdf jest , poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.