promo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Może i cargo passe ale wczoraj sie tam troche dzialo... dwie grube v8 ustawiały zawieszenia pod drift i naprawde fajnie bylo posłuchac ale masz racje w sobote o tej godzinie moze byc malo miejsca. dla mnie może być kładka na esce jak będzie słabo to sie przemieścimy chodzi o to żeby sie zebrac Ok to spotykamy się tu 52.214902,20.862337 w sobotę o godzinie 13 i z tamtąd gdzieś ruszymy jak uzgodnimy gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie no nie dogodzisz mi wszystko jedno ale ktoś zaproponował tą godzinę to się jej trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSugar Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Co tak wcześnie? ja bym wolał bliżej 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dobra to wpisywać się kto woli o 16 a kto o 13 mi wszystko jedno ale chciałbym wiedzieć zeby spobie dzien jakos ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wydaje mi sie ze lepiej bedzie wczesniej aby bylo jeszcze jasno bo potem ciezko bedzie nawet auta obejrzec (choc sciemnia sie ok 17:30) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSugar Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Najlepiej 13 jeśli chodzi o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A wozy techniczne lub koniec wyścigu mogą popatrzeć i powzdychać na fajne obłe linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dobra trzeba coś postanowic sobota 13:00 Wszystkie nyski miłe widziane do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hmm.... może lepiej 16,.00 - jutro normalnie pracuje, a tez muszę pokonać "girekówke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eibar350z Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to która godzina ostatecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Właśnie pogoda się poprawia. Może ustawmy sie na 15 to troche pogadamy i poczekamy na resztę. Ktoś jedzie ze strony Katowic? Ja wyjeżdżam z Rawy Słuchajcie ja dam rade na 15 bo mialem dzis awarie w firmolu i dopiero teraz skończyłem. Jesli bedziecie sie przenosili to dajcie znac gdzie 782 868 789 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Właśnie pogoda się poprawia. Może ustawmy sie na 15 to troche pogadamy i poczekamy na resztę. Ktoś jedzie ze strony Katowic? Ja wyjeżdżam z Rawy Słuchajcie ja dam rade na 15 bo mialem dzis awarie w firmolu i dopiero teraz skończyłem. Jesli bedziecie sie przenosili to dajcie znac gdzie 782 868 789 Pozdro Ja też dopiero na 15 bym się mógł wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ale namieszaliście Ja to już nie wiem... Rozumiem to tak, że spot jest o 13, a jak ktos nie może to da znać i dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ale namieszaliście Ja to już nie wiem... Rozumiem to tak, że spot jest o 13, a jak ktos nie może to da znać i dojedzie. a poczekacie do 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 może niech ktoś z organizatorów poda numer telefonu to bedzie mozna jakoś Was znaleźć jak gdzieś pojedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dobra ja będę wcześniej, AAS może też, bo nic nie pisał Może ktoś jeszcze ;] Numer swój wyślę do was na pw bo tutaj to każdy ma dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eibar350z Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja tez wole po 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSugar Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jest juz ktos bo jestem i nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja odpadam, chyba, że zostaniecie do jutra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzieki za dzisiejsze spotkanie. Fajnie bylo sie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jakieś foty będą czy znowu nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ją też myślę, że było bardzo fajnie Szkoda, że nie udało się wszystkim dojechać No, ale myślę, że jeszcze będzie okazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nikt do mnie nie wysrkobał PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi