BartekZ33 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Robicie coś na początku maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mnie to nie ma w Wawie na 99%, chyba, że jakiś meteoryt spadnie, czy coś... 12 albo 13 maja prawdopodobnie będzie spot Nissanklubu w Wawie.. Może by ktoś chciał wpaść? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1722-warszawa-i-okolice-stoeczna-grupa-nkp/page__pid__854148__st__7780?do=findComment&comment=854148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak ktoś ma ochotę to zapraszam dziś na s8 na 21:30 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Kiedy następny, bo się zagapiłem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 12.05, info w linku na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 a gdzie planujecie po 22 bo niestety tak kończę fabryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) 12.05, info w linku na poprzedniej stronie Dzięki. Edytowane 7 Maja 2012 przez mrCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 UP BUMP Podbijam Dzisiaj spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Miałem być ale wyszło inaczej. Pogoda mnie zniechęciła, ale widze, że teraz jest już słońce. Udanego spotu życzę. Edytowane 12 Maja 2012 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdjęcia ze spota w dziale Zloty i spotkania Polecam szczególnie jednej osobie Kolejny spot w Warszawie! Spotykamy się 7 czerwca ok. 12 i lecimy grupą na pokazy Driftu w Piastowie! Info w dziale Zloty i spotkania w grupie Warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi