Gość TheSerek92 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam, jako że jestem nowy na forum postanowiłem się jakoś wkupić ostatnio miałem problem z ssaniem w moim nissanku, poradziłem sobie z nim dzięki Programowi "Toleranc Data" jednak program troszke waży nie każdy może sobie pozwolić na ściągnięcie tego, postanowiłem porobić screeny schematu instalacji z opisem i wrzucić na forum gdyby ktoś potrzebował. jeśli będzie potrzeba zrobienia screenów instalacji innego modelu lub całkiem innego auta proszę walić jak w dym w wolnej chwili zajmę się tym. Mam nadzieje ze się przyda Pozdrawiam Damian. sunny 1.4lx.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za wstawkę datasheet w PDF ma więcej szczegółów ale tu widzę żę w kolorze. Niestety to bardzo poglądowy schemat .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.