Mateuszz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jak wymienic zarówki w konsoli od klimatyzacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 http://www.courtesyparts.com/owners-manuals.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Chyba ktoś miał ciężkie święta,kolego BartekHS czy jesteś pewny tego co piszesz jeśli chodzi o Pathfindera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Na stronie IP 11 / Instrument Panel/ Manuala masz rysunek gdzie są klipsy, jak rozebrać i głównie od czego zacząć. Ale w Swięta nie działaj, bo wiesz..." niedzielna praca...."itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 o chyba działy mi się porypały:D chyba za dużo jajek pojadłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar_bike Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja wymienialem ostatnio oświetlenie panelu klimatyzacji w Navarze. Demontaż i rozbiórka panelu to proscizna, wszystko na zatrzaskach. Następnie należy oderwać przepalona zaroweczke (12V) która jest przylutowana do płytki. Koszt zaroweczki to 1zł. Przylutowujemy nową i finał. U mnie wszystko gra i tańczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.